Alıntı:
Suvehayat Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşla aşağı yukarı aynı şeyler olmaya başlamıştı ekstra olarak alnımın ortasında uyuşmalar vs oluyordu ama dediğiniz gibi takmayınca sorun olmamaya başladı.
|
Arkadaşlar biz birşey söylerken, bir fikir bildirirken veya yazarken boş yere yazmıyoruz. Şahsen tecrübe etdiğimiz yani yılların verdiği bilgi ve birikime dayanarak fikir beyan etmeye çalışıyoruz. Yani birşey yazarken bunu herhangi bir kitaptan okuyupta aktarmıyoruz, şahsı tecrübelerimizden yola çıkarak, sayısız vaka inceleyerek söylüyoruz. Bundan dolayı lütfen dikkate alın, çünki bu sizin iyiliğiniz için söylenen, baz şeyleri erken önleme amaçlıdır. Kitap okumak iyidir, güzeldir ama inanın bana bunları kitapta bulamazsınız ve kitapda yazılanlar gerçek hayatla uyuşmuyor (Kurani Kerim hariç). Yani her önünüze çıkan kitaptaki uygulamalarıda uygulamayın ben orjinal metinlerinden sayısını unutduğum kadar havasa ait kitap okuduğum halde içlerinden gerçekçi 10 uygulama ya var ya yok. Yani bu gizli ilimdir, öyle kolay erişemezsiniz, Hüddam olurken yemin ediyorsun sırrı açmayacağına dair. 1 ay hüddam oldum sonra oturdum kitap yazdım, yok öyle dünya, yazamazsın, yazdırtmazlar, söyleyemezsin söyletdirmezler. Dikkatli olun akıl süzgeçinden geçirerek davranın, doğru yol Allahın bize çizdiği yoldur ve o yol Kurani Kerimde çizilmiştir.