23.02.22, 02:54
|
|
Güvenilir
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 3162 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Sentis Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadslar,
Bu sitede yeniyim. Bazi sorularima cevap aarken buldum burayi sükür. Cocuklugumdan beri hislerimin cok kuvvetli oldugunu fark ettim. Bir gün o zaman 12 yasindayim, hala kizlari benden yasca büyük, kismet cagiricaz biz, senide aramiza aliriz dediler kimseye söylemezsen, bende tamam dedim. 12 olmama ragmen cok olgundum o yastaki bir kiz icin. Sayilar ve alfabeyi yazip bir tepsi icine yazmislar ve ortasina bir fincan kapamislar. Kuzenimin biri fincanin icine bir fatiha ve üc ihlas okudu, ve ey kismetler aleminden sunun sunun kismeti gel dedi.Sonra hepimiz isaret parmagini fincanin üstüne hafifce koydu, fincan soru sordukca harflere dogru gitmeye basladi. Cok soru soruldu, ben bisey sormadim ama benim icin kuzenim sordu. Evlenince soyadimin ne olacagini, fincanin yazdigi isimi bir kagida yazip bana verdi. Bende onu eve gidince büyük Ansiklopedimini icine koydum. Seneler sonra, evlenmistim bile, kitabi tesadüfen actim ve o kagidi buldum, evet kagitta yazan soyadi tasiyordum. Yanliz o günden sonra hislerim dahada cogaldi. Bazen olacak seyleri önceden rüyamda görmeye basladim, yada öylesine fal baktigim zaman aile icinde bir sürü olacagi söylebildigim gibi. Yanliz kötü olan seylerde olmaya basladi, mesela evde yanliz oldugum zaman sesler duymak, esyalarin kaybolmasi, oglumun ( 2 yasinda o zaman) anne öcü var evde korkuyom yanimiza geliyo demesi. Baya bi rahatsiz edili yodum. Bir aksam yattigimzda daha uykuya dalmadan üstüme birsey oturdu ve bagirmami önledi. Zor ayagimimla cirpindim ve beyimde daha henüz uykuya dalmadigi icin anladi ve üstümdeki seyi tutarak yataktan asagi atti. Hemen kalkip isigi acti ve birsey yoktu odada. Ama yanik gibi tuhaf bir koku vardi. Beyim bu aksama kadar hic böyle seylere inanmazdi. Hemen cocuguda alip üstümüzdeki picamalarla evi ter edip annemlere gittik. O zaman anlattim herseyi, bir hocaya götürdü annem beni. Bana büyü yapildigini söyledi, ve onda haricte fal baktigim icin iki peri varmis, ama bidaha kimseye bakmicam tövbe dedigim icin bana kizmislar. Hoca büyüyü bozmaya yardimci oldu. Evimde buldum büyü yapilan nesneyi, domuz yagi sürülmüs.Hoca, yildizimin hafif oldugunu ve hislerimin dogustan cok kuvvetli oldugunuda söyledi. Onun icin bu gobi varliklarin bana yaklasmak istediklerini.Ve Ayetel küsiyi ezberledim. O günden beri okumadan uyumam. Ama seneler gecmesine ragmen, yinede hislerimin cok kuvvetli oldugunu söylebilirim. Huzur evinde calisiyorum, bir cok ölüm yataginda olan insana son nefesine kadar refakatcilik yapiyorum. Ben gece bakicisiyim/ saglik calisaniyim, ve öyle gecelerde cok seyler yasiyorum, aciklamasi olmayan. Kendimi koruma amacli hep dua ederim. Bu yetenekleri nasil kullanacagimi bilmiyorum. Kendi derdim icin olsa bile. Benim gibi ayni durumda olan yada benzer seyler yasayanlar varmi
Lütfen sizde anlatin. Bazen kendimi bu konularda cok yanliz hissediyorum.
Cünkü herkesle konusulucak seyler degil bunlar. Deli derler insana
|
Geçmiş olsun inşaAllah,yolun adabını ve yordamını öğrenip devam etmeni tavsiye ederim..Hazır olursan özel mesaj at bi istişare edelim inşaAllah kardeşim..
yanlız faldan yemişsin ya hoşuma gitti,Rabbimin sevdiği kuluymuşsun gözünün içine sokmuş günahı hemen bıraktırmış