Alıntı:
wclovelavendery Nickli Üyeden Alıntı
yorumlar mısınız ben işin içinden çıkamadım
ilk rüyamda istiare yattım Allahım bana bir yol göstersin niyetiyle bu konuda . Rüyamda kahverengi bir kazak giymişim boynumda da altın bir kolye var. İş yerime doğru gittim yolda eskiden hoşlandığım kişiyi gördüm.)bu kişinin altında kırmızı bir motosiklet var. Bana diyor ki bana neden birini öldürmüşüm gibi bakıyorsun birde işe neden arabanla gelmiyorsun seni başkası mi bırakıyor diyor. Bende ona cevap vermiyorum(gerçek hayatta araba aldım yakın zamanda ancak ehliyetim yok henüz.yani kullanamıyorum,onun da motosikleti var ama kırmızı değil)ikinci rüyamda da regaip kandili gecesi niyetlendim. bu rüyamda dedem dayım ve bu yaz evlenen erkek kuzenim var herkes çok güzel takım giyinmiş. Kız istemeyle ilgili bi mevzu geçiyor muhabbet olarak. Dedem de bu benim eskiden sevdiğim insana senin burda olman bana iyi geliyor gibi bir şeyler diyor.sonrasında bu eskiden sevdiğim insanı işyerimdeki masamda gördüm sandalyeme oturmuş. Önünde de kırmızı renk bir defter var ancak defter ona ait gibi de değil.defteri önünden itiyor kendine yer açmak ister gibi.
|
Vakti gelir inşaAllah,niyetini değiştirirdim yerinde olsam evliliğe dair.. Bilmiyorum senin aradığın kriteri ama dini için kısmına yönelmeli..eğer erkeksen boynundaki altının orda olmaması gerekir,eğer erkeksen üzerinde yediğinde içtiğinde kazandığında malında mirasında vs vs.. haram var mı bi bak, eğer bayansan bu senin için hayırlıdır..
Tövbe ederdim birde yerinde olsam,belki üzerindeki kahve kazak tövbe etmeye ihtiyacın sebebidir belki niyetindir Allah bilir..
kırmızıya takılma her renk her sayı her oluş; herkesde farklı şekillenir farklı anlamları uyandırır..Kırmızı sende neyi uyandırıyor ? Şehveti mi ? sen kendi cevabını bul kırmızı diyince sende uyanan his ve duygular üzerinden..
ama öncelikle kahve kazak için harekete geç,erkeksende altın kolyeni bi araştır