Bu davet bir korku filminde geçiyordu ama filmin ismi ne idi hatırlamıyorum.Hatta orada kağıtta yazıyordu davet ju nedir diye araştırma yapmıştım bu davet şekli karşıma çıkmıştı.O çelikler şunu sormak istiyorum ki bu daveti yaparken bu davette gelecek olan ifritt Müslüman mıdır kafir mıdır.Bilindigi aksine ifritlerinde Müslümanı olabilir çünkü.Cogu kişi hepsi kafirdir zanneder ama muslumanlarida vardır.Amma taykel falan diyor bunlar cin padişahların ve Süleyman as a hizmet eden cinlerden demişler birçok insan.Amma taykel cinnisi Müslüman değil diye hatırlıyorum ben yanılıyorda olabilirim.Aslinda bende kesinlikle tavsiye etmem cin ifrit davetlerini yav arkadaş cagiracaksaniz Müslüman cagiriin ne işiniz var ifritiyle kafiriyle suflisiyle.fazla merak zarardır bilirsiniz.Hele ki yani çağırdığını bir ifritdir neuzubillah insanı kafayı yedirir aklınız başınızdan bile gidebilir korumasız yapılmamalıdır.Hadi diyelim ki kişi kaldırdı ruhu yani ifriti görünce daha önceden yaptığı riyazat sonucu koruma sonucu ve de biraz tecrübesi sonucu kaldırabilir ifriti görmeyi diyelim.Ya sonrası ne olacak?sen ondan birsey isteyeceksin o senden istemeyecek mi zannediyorsun? Sen ondan muhabbet istersin epifiz bezinin açılmasını güçlenmesini çakralarının açılmasını istersin o senden namazı abdesti birakmani isteyecek.Sen ondan kişinin seni sevmesini isteyeceksin ondan sonra o da senden küfre girmeni isteyecek dinden çıkmanı isteyecek.Ha dersin ki sen ben bunları yapamam Müslümanım vazgeçtim senle anlaşma yapmayacak gidebilirsin giderse iyi.Ya kalırsa kalırsa olur akıbet? Bunlar güçlü cinlerdir.Insanlarin bunlarla uğraşmaması lazım.hele ki havas ilmi nedir bilmeyen ilim irfan bilmeyen kimsenin hiç uğraşmaması lazım.İlla ki başınız sıkışmış diyelim ki musallat sorununuz var ise hadim hizmet meleği çağırın cinle uğraşmayın çünkü cinler insanlar gibidir iradeli varlıklardır.Musluman cin dahi olsa hadim çağırmayın hizmet meleği çağırmayın öneririm hatta gerçekten zor durumdaysaniz ihtiyacınız varsa bana özelden yazın ben dahi size hadim konusunda yardım ederim.Ifritlerin bursunu türü vardır kimisi 9 kanatlıdır ki bunların en zalimi güçlüsü olfugu söylenir dişleri testere gibi keskindir kimisi kaldır renkleri yeşil olanlar falan vardır yani bunların bile içlerinde çeşit çeşit olanları vardır.Birde gençleri daha çok severler neden derseniz soyle bir düşünün yaşlanmış 65 70 yaşında ki adama mı musallat olmak isterler yoksa 22 23 yaşında ki bir gence mi ? Yaşlıya musallat olsa birkaç sene ya yaşar ya yaşamaz der ama gence ömrü boyunca cektirebilirim der o yüzden gençleri dağa çok severler dualarla Allah'a sığınağımız icazetsiz Esmai idrisyye gibi esmalari okumamaliyiz kamili mursid siz hocasız dahi cin sevenlerine kalkismamaliyiz daima ayetul kursi ve tahassun duaları ile koruma altında olmalıyız ayetul kursi nin koruma si tuvalete girince bozulur onun icun tuvalet den çıktıktan sonra tekrar ayetul kuris çemberi koruması yapılmalıdır.Birde şöyle birsey var banyo yapacağın zaman gusül abdesti almanızı tavsiye ederim çünkü gusül abdesti günahları temizler ve insanı korur sen zaten banyo yapacaksın yokanacaksin bari güle niyet et de öyle yap gusül abdesti al hemm kâdan korumada ol.InşaAllah güzel anlatabilmisimdir arkadaşlar Allahu zulcelal vetekafdes vacibulvucud velkemal hazretleri tabikisi de en doğrusunu bilir.Gayret bizden muvaffakiyete ulaştırmak Allah dan dır selam ve dua ile ebeden ve daimen