Alıntı:
kelebek1903 Nickli Üyeden Alıntı
Şuan bu konudan ben muzdarip biriyim okumuyorum ayrıca bu tarz okumalara işin ehli olması gerekiyor öyle kafasına göre şu okunsun denmemeli benim gittiğim hoca da havas ilmiyle uğraşıyor ve fazla ücret bile almıyor 200 300 bile değil yani gonlunden ne koparsa. 5 gün okumam var sonrasında tekrar gideceğim korumalarım olucak kaldı ki çok rahatsız ediliyorum korkmuyorum da cinnet geçirecek gibi oluyorum. Ve hoca kesinlikle cin suresi okunması gerekiyor bu tür hastalara ddiye söyledi yani bana başkalarına bilemem. Bilgilendirmelerin hususunun doğru olduğundan şuan da şüpheliyim benim bildiğim cin suresi hastaua okunmaz sağ ve sol kulağa ezan okunur salavat getirilir 3 ihlas 3 nas 3 Felak kadir suresi amentü Ayetel Kürsi okunur. Yüzüne ve suya sonra o sudan içilir yüze sürülür. Gerekirse tabağa ayeti Kerimler yazılır ki sudan içilir işin ehli biri değilim yıllardır musallat dan kurtuluyorum çok imanı güçlü olan kişileri daha çok etkiliyor düşünün artık namazlarını bile kilamiyorum saygilarimla
|
imanı güçlü kişiye hata yapmadığı sürece nasıl musallat olabilir ki ?
Ne oluyor namaz kılarken rahatsızlık mı hissediyorsunuz ?