04.02.17, 23:20
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Zeka Unutkanlık Gizli Sırlar
Bu ismi okumaya devam ettinizde zihniniz inanılmaz şekilde açılıcak ve hafızanız kuvvetlenecek,okudunuz,gördünüz duydunuz hiçbirşryi unutmayacaksınız.ayrıca pek çoğumuzun istedii sahip olanlara imrendiği yeteneklerinizde inanılmaz deişikler olacak.mesela altıncı hissiniz fevkalade gelişecek devam durumunuza göre birçok sırlara vakıf olabilirsiniz olucak olaylar,ilk kez karşılaştınız birinin geçmiş ,gelecek bilgileri,zamanla istidanınınza göre hislerinizde gelişme olur.yanlız bu duaya son derece hürmet gösterip deeri bilinmelidir.bu dua idris alehisselamın esmai erbain(40 isimli duasının 6 ismidir)ayrıca devam ettiniz zaman muhiddin ibni arabi hz.ve şehabüddin sühreverdi hazretlerininde himmetini kazanmış olursunuz ve yardımlarnı görürsünüz.
"Yâ Gayyumu felâ yefutu şey'un min ılmihî ve lâ yeûduh"
Bu Dua Daha Once Verildi Ama BAzı Arastımalar Sonucunda Nasıl Dogru Okunacagı Ogrendım Ve Sızle Paylasmak Istedım Umarım Faydam Dokunmustur Merak Eden Arkadaslara
Her kim bu ismi şerifi her gün 27 kere okursa ve buna 40 gün devam ederse cenabı hakk o kulunun kalbine inkişaf verir.Düşünceleri sınırsız derecede isabetli olur.Unutkanlığı zail olur.İşittiği ve okudugu her şeyi hafızasında tutar.
Her kim bu ismi şerifi her gün bila adet ve kendisinde bircezbe hali oluncaya kadar okursa cenabı hakk o kulunu esrarı kainatın sır hazinelerine muttaki kılar.
Malı çalınan bir kimse pazartesi gecesi bu ismi şerifi 124 kere okur ve yatarsa gaib olan malın o andaki durumunu ve yerini görür.
Açıklama böyledir arkadaşlar kitabı olanlar bakabilir olmayanlarda burdan faydalanabilirler.
Ayrıca bila ve cezbe hali ile ne denmek istenmektedir bilen bir arkadaş varsa bunu açıklayabilir
ALıntı .