Gelen gidenim var ziyaretlerim başladı sanırım
Selamün aleyküm kardeşler, dün de benzer bir konu açtım ama klasik cevaplar hariç yorum yapan olmadı. Benim günlük ebced değerine göre okuduğum 5-6 Esma var ama günde 2 defa okuyorum hatta şöyleki 3 tane esmanın ebced değerini toplasan 100 bile etmiyor okuma sayısı o kadar düşük ama şöyle bir şey var. Gözümü kapattığımda ışıklar görüyorum sarı,yeşil,mor,mavi ama şu son zamanlarda sarı ve maviyi çok görüyorum. Mavi ışığı artık gündüz her hangi bir yere odaklandığım zaman da sanki bir gözmüş görmeye başladım. Gündüz güneşin olduğu zaman gözümün önünden siyah bir şey geçiyormuş gibi görüyorum. Sürekli saydam bir buhar görüyorum namaz kılarken, Esma okurken bazen namazda ve Esma okurken beyaz toz gibi bir şey hızlı bir şekilde önümden geçiyor, önümden düşüyor gibi oluyor. Dün gece sabah ezanı okunurken gökyüzünde çok farklı bir şey gördüm güzel bir şeydi sonra odaya namaz kılmaya içeri geçtim pencereden hafiften dışarı baktım bana bakan 2 göz varmış gibi gördüm. Rüyalarım çok değişti özellikle son 2 gündür sanki bir şey anlatılmak isteniyor gibi bugün 3 rüya gördüm ve konu hep aynıydı. Musallat mı aldım neler oluyor arkadaşlar bilen birisi bana yardım edebilir mi lütfen
|