Alıntı:
Yenigelen Nickli Üyeden Alıntı
1 ben kişi belirtmedim ama siz ne yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz demekki direkt beni etiketleyerek cevap vermişsiniz
2 hadsizlik diye bir durum vardir bilmem farkinda misiniz? Kendi çapınızda çirkin bir uslupla bana had bildirmeye çalışmışsınız ama siz bence önce uslubunuzu düzeltin. Ayrıca herkese satasmak veya laf yetistirmek zorunda değilsiniz.
3 konu altında herkese satasmanizin sebebini ruhsal sıkıntılarınız olduğu düşüncesine veriyorum. Konu sahibini tanıdığınızı bilsem ciddi bir kıskançlık olduğunu düşünürdüm. Zira konuyu çok cirkin bir biçimde sabote ediyorsunuz.
4 bu üslupla tebliğ etmeyin bence çünkü Müslüman olma niyetindekileri bile vazgeçirirsiniz.
Beni rahatsız etmezseniz sevinirim.
|
4.sayfada 37.mesajında benden alıntı yapmışsın ve benim ismim var altınada o soruyu sormuşsun bende nedenini açıkladım.
Ne yapmışımki sizi etiketlemişim siz bana sataşınca cevab verdim
Konu sahibini değil hiç kimseyi kıskanmam iyisini bilmem kötüsünü bilmem.tekrar yazıyorum bir hıristiyana dua ettiğini düşündüm kaldıki kendiside yazmış bunun yanlış olduğunu yazdım. Uslubuma gelince sizin gibi kendisine ilşmediğim kişilerin sataşmalarına cevaptır bana sataştığınız için aynı uslubla cevap yazıyorum.Ayrıca siz kimsinizde benim çektiklerime veriyormuşsunuz bir ben çekiyorum sanki sizde hiç bir şey yok neyse bende sizin çektiğiniz ruhsal sıkıntılara veriyorum.
Tebliğe gelince tebliğ yapıcam diye kafire şirin görünülmez bunu anlatmak istedim aklı olan gelipte müslüman birine sormaz .Bu gün her dilde kuranı kerim var okur aklı yatarsa nasibi varsa olur
Müslümanlar bu gün tebliğ yapmıyor zaten o çok iyi kafirler çok iyi misyonerlik yaparken bizimkiler uyuyor.
İlk mesajı bana siz yazıp rahatsız ettiniz haddinizi bilin ben kimseyi rahatsız etmem.