Alıntı:
Sentis Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Yenigelen,
Paylasimin icin tessekkür ederim. Demek sende Musallat olabilecegini tahmin ediyosun. Allah büyük, öyle korku falan yok icimde cok sükür. Yani öyle anlarda o an korku oluyor tabiki ama dua ediyorum ve korkumu yeniyorum. Büyü olabilirmi diyede düsündüm. Gecmiste yasadim cünkü. Yada gercekten ölüm cok olan bir yerde, bu gibi seyler dahami cok yasaniyor. Hele gectigimiz sene koronadan arkasi arkasina bir sürü ölüm yasandi huzur evinde. Iki ay icinde 32 kisi hayatini kaybetti calistigim yerde ve ben cogu zaman ölümlerin gerceklestigi an oradaydim.
|
Ölümün bir ağırlığı oluyor evet. Bunu yakınlarımı kaybederken bir kaç defa yaşamıştım ama sebebini buradaki ilim öğrenme yolundaki kardeslerimiz daha iyi bilirler. Benim yaşadığım durumda olağanüstü şeyler pek yok. Sanırım bu açıdan bir tık daha şanslıyım. His var, birebir konuşma var, saldırı için gönderilen ve onlarin üzerimde oluşturduğu negatif etki var. 1 defa korkutuldum ama onda da irtibatta olduğum bir varlık yardım etti. Karışık ve değişik durumlar. Bazen delirdigimi düşünüyorum ama hic tanımadığım görmediğim birini tarif edebilmek delilik emaresi olmasa gerek ya da "ya şu kişi acaba şu anda napiyo?" dediğimde az çok görüntü olarak belirmesi (çok nadir oluyor) sonradan bunun doğruluğunu teyit edebilmem delilik belirtisi değildir sanirim
Allah hepimize yardım etsin