Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Bazı pis insanlar sürekli gelsin diye cinlerine söylüyor onlar da vesvese korkutma vs ile ona sizi muhtaç ediyor. Bir kız için 2 sene önce baktırmıştım bana %100 sana geri dönecek dedi. Dönmedi bende inanmayı kestim sürekli bakım yaptır yaptır diye bir his yedi bitirdi beni yaptırmadım beni aradı diyor ki gel işlem yapalım sana geri döndürelim bu büyü değil vs. 3000 tl de para istedi dedim hayır ben böyle şey yaptırmam iradesi ile beni sevmeyen birini işlemle hiç istemem dedim. Aradan zaman geçti türlü belalar geldi maddi manevi çöktüm. Bir hocaya gittim bir kağıda yuvarlak çizdi bişeyler okudu acele gel gel gel dedi kağıdı bana verdi kağıtta bir insan sureti görüyor musun dedi kabartma olarak yavaş yavaş o kadının sureti çıktı ağzım açık kaldı. Hoca isim cisim veremem ama senle baya uğraşmış çıkar sağlamak için şu ara bırakmış dedi bozdu bu işi sonra yine bir süre devam etti bazen o kadar sıkıyorlar ki ne paramın bereketi kalıyor ne işim rast gidiyor. Para için böyle de yapılmaz ki ne diyim Allah a havale ediyorum. Şu ara yine bir his o kadın aklıma geliyor aniden bakım yaptır yaptır diye dua okuyorum bol bol geçiyor.
|
Aynen katılıyorum. Sevmeyen birini işlemle kendine bağlamaya çalışmak yanlış bir yol.
Daha da vahimi cinsel kuvvet için celp yapmak. Bu esnada ecinni tayfası karışmasın diye korunmak yerine gelsin işime karışsın diye destek istemek... hiç makul değil.