Alıntı:
Sentis Nickli Üyeden Alıntı
Sagol dogru söylüyosun.
Isimi cok severek yapiyorum. Insanlara en iyi sekilde bakiyorum, hic bir mükafat beklemeden.
Ama beni yanlis anladin biraz heralde. Türkcemde biraz zayifladi sanirim. Kendimi olaganüst falan görmüyorum hasa, öyle bir insan degilim ben.
Sadece yasadiklarima benzer seyler yasayan varmi diye bilmek istedim.
Aciklarmisin demisin: caslistigim yerde isiklar sensörle yaniyor gece, sandalyede oturuyorum, benden haric kimse yok, birden isiklar yaniyor. Yada odalarin cogunda sensor var, insanlarin bileklerinde saat gibi yardim cagirma var. Gecen biri gece hakki rahmetine kavustu, odada kimse yok ama sensor alarm verip durdu. Yada yine bi gece biri mefat etti. Yakinlari ertesi gün cenazeyi alip götürdü, üc gün sonra, ölen kisinin saati alarm vermeye basladi. Oda bos, saati aradim hic bir yerde yok. En sonunda kilitli olan büroda buldum ve anahtarligimdaki aletle alarmi sildim. Bu gibi bircok sey yasadim. Yada salonda isiklar birden yandi ve yalin ayak sesi duydum, kikir gülüsle beraber.
|
Çalıştığın yer isviçrede bir hastane veya huzur evi ve bu insanlar hıristiyan (geçenlerede biri hakkın rahmetine kavuştu )demişsin müslümana rahmet okunur kafire hakkın rahmetine kavuştu denmez öldü denir ,Allah bilir arkasından duada ediyorsundur işinide seviyormuşsun gavura hizmet eden bir müslüman müslüman bu kadar ucuzmu ?üzüldüm vallahi.😔