Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Temel mekanizması enerjidir. Ben Hüddam olduğum için şifacılıkla yanaşı musallat büyü işlerinede yardımcı olamay çalışıyrum Allahın izniyle. Ama şifacılık için illa hüddam olmak gerekmiyor. Sizin Anneniz de şifacı olabilir yani hüddam olması gerekmez şifacılık için. Benim Baba Anneme rüyasında yüzük vermişlerdi dha gemç iken. Ondan sonra toktorların bu ayak kesilmelidir veya bu el kesilmelidir dediği kırık, çıkık olaylarına mudahile diyor ve iyileştiriyordu. Dünyann birçok yerinden gelirlerdi yanına kemik hastalığı olan kişiler ama hüddam değildi şifacıydı, icazetini rüyasında almışdı. Bikeresinde ben cocuktum daha biri geldi ocağa ayağı traktor altında kalmış kemikleri ufalanmışdı, önc doktora götürmüşleri, doktor bu ayak kangren olacak çünki kemikleri ufalanmış dedikten sonra, bizim ocağa getirdiler, ninem onu eliyle ufalayarak sonrada yumurta ile bir melhem düzeltip sürerek bağladı ve o kişi iyileşti. Allahın nimetine süal olunmaz yani. En iyisini Allah bilir.
|
İmas bu açıklamadan sonra seni daha iyi tanıma fırsatı buldum.Allah sırati mustekimden ayırmasın.Allah teâlâ ilminizi artırsın.dualarinizda bu fakiri umarım unutmazsiniz.