Bir metafizik uzmanının makale yazısı:
DEMON NEDİR ? DEMONLARDA MÜSLÜMANLARDA VARMIDIR ? DEMONLAR CİN IRKINDAN MIDIR ?
Öncelikle selamın aleyküm songünlerde demonlar merak konusu oldu bu konuyla ilgili fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Demonlar İblisin Soyundan Gelme Maridlerden ve İfritlerden Bilindik En Azılı Cin Türlerinden Çok Daha Güçlü İnsanlarla Pek bağlantısı Olmayan egosu yüksek haşa Kendisini Allah Gibi Gören Bir Cin Türdür. Bazıları Cin Türü Olmadıklarını Farklı Bir Varlık Olduklarını İddaa Ediyorlar Bu Benim Kendi Fikrim. Demonlar davet yöntemi İbranice Tılsımlarla Yapılmaktadır ki Gelme İhtimali Çok azdır mesela İfrit gelip kendisini demonum diyede tanıtabilir. Genelde Benim düşüncem bağlantıyı satanistlerin kurma ihtimali daha yüksektir. Çünkü satanistler haşa şeytana tapar ve şeytana adaklar adarlar bunlarda demonu ikna ederler çünkü demonlar kendisine Tapınılmasını Çok severler ki Şeytana bağladırlar. Ben hiçbirşekilde müslüman demona rastlamadım. Musallat Durumda ise Yüksek ihtimalle ölümle sonuçlanabilir ki Demonun Musallat Olmasıda Çok nadirdir Dediğim Gibi Demonların Pek İnsanlarla İlişkisi Bulunmaz Heleki İnanaçlı Bir İnsanla Hiç Olmaz. Demonlar Kaç sene Yaşarlar Bununla İlgili net bilgi Yoktur. Yani Kısacası Demonlarla Uğraşmayın Denemeyin. TABİ EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.
|