Alıntı:
Bugayy Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bir sual daha sorsam ayıp olmazsa vaktin varsa beni aydınlatırsanız duacı olurum. Panik atak aniden gelen ölüm korkusu ama bu alakasız zamanlarda gülerken yemek yerken bir toplumda otururken yani hiçbir olumsuz bir şey yokken gelen daralma ve vücutta iğne batması bıçak girmesi gibi müzmin ağrılar hekimler temiz demesine rağmen bu psikolojik bir rahatsızlık mi yoksa sihirden veya şerir cinnnilerin saldırısı mıdır panik Tak için tavsiyen nedir
|
Rüyalarım uykularım rahat ama aniden gelen bir rahatsızlık bazen dakikalar sürüyor bazen anı gidiyor genelde insanların içinde oluyor bir sey görmüyor duymuyorum ama aniden korkuyorum benzim atıyor dışarıdan belli oluyor bayılacak gibi oluyorum ama bayılmıyorum
---------- Post added 14.02.22 at 20:27 ----------
Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Şifacılık konusunda Ninemden (Allah ondan razı olsun) el aldım, Allahın izniyle elimi dokundurupta geçmeyen hastalık olmadı şimdiye kadar ama uzaktan şifa uygulaması yapmadım. Uzaktan büyü bozdum, musallat kaldırdım ama hiç şifacılık denemedim. Birazda çalışma yöntemiyle bağlı bu, misal ben ocağa gelmesini isterim hastanın, çünki bakarım Allah izin verecekmi ona gelmeğe diye. Gelirse şifasınıda alır gider, gelmez ise demekki kısmetinde yok imiş Allahın taktiri derim.
|
Vallahi hocam ben de temre yazdım hayatımda ilk defa Allah'ın inayetiyle hemen geçmişti. Tükürüyorum dua yapıyorum ve kalemle yazıyorum en doğrusunu Mevla bilir geçtiğine şahit oldum tecrübe ettim