Önemli Yardım 1 allahın kulu şütfen başka çarem kalmadı
Yaşayan çeken bilir derler ya hiç inanmazdım abartırlar zannederdim bana kimse yapamaz derdim bırakırım gerekirse boşanırım ne çekecem derdim ama insanın başınagelince yapamıyor anlayacağınız üzere evlilik hayatım iğrenç ötesi belki hep kadınlar çekiyor diye bilinir ama erkeklerde çekermiş benim gibi. Hayatta kimseden küfür yemeyen kimsenin cesaret edemeyeceği bir adamken küfürler yiyen herdediğini yapan mutlu edebilmek için tüm kaprislere dayanan çocuğa bakan (2 yaşında kızım) zaman zaman bana büyü yapıldı diyen o zaman bende ona yapamayıp diyip ama yapmayıp şeytandan kaçan kızına yemek yapan yemek yediren uyutan altını değiştiren bunları her baba gibi kalpten ölene kadar yapabilecek biriyim ama dünaynın en gamsız bencil kompleksli herkesi kıskanan merkez bankasının parasını versen 2 günde (inanın) bitirebilecek agresif herşeyin suçlusu benim olduğunu düşünen komşulara aileme etrafa rezil olan biri haline geldim dünyanın en sabırsız adamı iken sabır sahibi oldumsırf kızım büyüsün farkıma varsın bende onu yanıma alırım diye bekliyorım çünkü kendisi Zeki ve beni maddi durumum yüzünden bırakmamak için aklınıza gelmeyecek şeyleri yapabilecek deli cesareti olan biri namaz dua zikir bir sürü yaptım evet hatam şuydu devamını getiremedim çünkü bulduklarım ve bana tavsiye edilenler çok uzun uygulayıp faydasını gören kim varrrrrrrrrrr arkadaşlar kardeşler 1 ay evvel antidepresana başladım psikiyatris kendini güçlü yap ve göster diyor kızım şimdi kucağımda uyudu ben bir umut uğruna yazıyorum eşim yabancı bende işimden ötürü azerbeycan dayım lütfen allahın güZel kulları bir yardım lütfen
3
|