Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Böyle çekerek ruhaniler gelir gorürüm oturur anlasır konuşurum diyosan 28 milyon kere çeksen boş derim neden mi? yaşantın nasıl ? oruç yoktur riyazet yoktur tütsü gelen ruhaniye ikram hediyedir yoktur başlangıçta niyet varmı peki ? gelse gelse enerjiden sufli gelir diyelim oda bi musallat olursa vay vay haline bunlar gerçek yani olmasi gerekliler dahasıda varda asıl hocalarımiz var daha iyi anlatırlar @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Ben 8 7 yaşlarımda bir sabah uyandim beyaz giyinimli varlıklar görmüştüm odamın heryerinde arasalon da o zaman çocuktum tabi çok korktum haliyle anneme babama anlattım gerisini hatırlamıyorum sonra gorunmeler geçti şimdi 3 4 senedir din hakkında araştırmalar yapıyorum zikire başladım bu da bir ibadet o yüzden gelir gelmez yok tutsu böyle bakmamak lazım sonuçta açan yine Allah dilerse olur yüce isimleri hürmetine açar belki o yüzden sana katilmiyorum