09.02.22, 10:53
|
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle ne yazdığınızı anlamakta zorluk çekiyorum çünki fikrinizi komplike şekilde ifade edemiyorsunuz, bundan dolayı anladığım kadarına cevab vereceğim.
Kainat enerji denilen bir ummanın içindedir. Bu enerjilerin farklı türleri vardır. Bizim nazar dediğimiz de, bir enerji türüdür ki insanı çevreleyen enerji halkalarını kötü etkiler ve sonuçta hastalana bilirsiniz veya işleriniz yolunda gitmeye bilir. Her bir insanın kendine has enerjisi vardır. Bazı Esmalar veya zikirler veya dualar veya ayetler okurken bu enerjimizi olumlu veya olumsuz şekilde etkileye bilir. Misal kötü bir söz bir enerji yayar, eğer ki gününüzün büyük kısmını kötü söz söyleyerek geçiriyor iseniz sizi kötü enerji kaplar. Hoca dediğiniz ilim erbabı kişiler bu enerjiyi görür ve eksiklikleri veya fazlalıkları gidermek için kişiye özel zikirler, esmalar, dualar veya ayetler okumasını ister. Bazen bunu bir vefklede yapabilir. Yani bu kısım Hocanın ilmine ve çalışma metotundan asl olarak farklılık göstere bilir.
Birde işin büyü, cin, şeytan gibi başka boyutu vardır.
Büyü dediğimiz olay negativ enerjini dahada yoğunlaştırarak karşı tarafa iletilmesi ve o enerjinin bir şeytani cin aracıyla o kişinin etrafında hep bağlı kalmasını sağlamaktır. Yani bazı enerjiler zamanla etkisini yitirir ama büyüle gelen bir enerji cinlerle desteklendiği için o enerji ek bir müdahile olmadan sizi terk etmez çünki dediğim gibi o enerjiyi sizin etrafınızda tutan bir cinli vardır.
Hoca dediğimiz kişilerde 2 türdür, 1 cisi büyü bozar, kötü enerjiyi temizler ve doğru yolu gösterir. 2 cisi ise büyü yapar, kötülük yapar, sizi sömürür ve zayıf anınızı fırsata çevirerek sizden faydalanır. 1 cisine Hoca, 2 cisine ise büyücü diyiyoruz. Büyü yapan biri asla büyü bozamaz çünki bu onun fıtratına zıddır. Büyü temizleyen biri ise istediği zaman büyü yapabilir ama yapdıktan sonra birdaha büyü bozamaz çünki artık büyücü olmuştur ve rahmani yüzünü kaybetmişdir. Yazımın başında dediğim gibi ne sorduğunuzu tam olarak anlamadığım için kapsamlı bir cevap verme gereği duydum, umarım işinize yarar bilgiler edinmişsinizdir.
|
Ben severek okudum Allah razı olsun. Çok güzel açıklamışsınız.
|