Geçen sene hiç bir sıkıntı ağrı yokken bir sabah yataktan kalkamadım,kolumdan tutup kaldırdılar,diz ve altı şişmiş ve çok keskin bir acı,ağrı vardı.neyse 2 ay tedavi oldum diz,bel,boyun kireçlenme ve sinir sıkışması varmış,2 ay sonunda ağrılar hafifledi fakat tedavi yetersiz kaldı.hem doktor hem çıkıcı olan bir dr.ismi duydum hemen gittik 3 gün pirinç lapası yapın gelin.3 gün doldu gittim yalnız 3 ay oldu belim eğik kaldı doğrulamıyorum.dr.kalın bir urganla koltuk altından urganla çekti aman Rabnim bune rahatlama anlatamam,3 kere daha gittim sonra boyundanda urganla çekti kurtuldum.yakın zamanda biraz ağrılarım oldu hafif dizede vurdu,biri söylemişti,kara selvi kozalağı bul 4,5 tane kaynat o gün iç ertesi gün taze yap,hemen mezarlık kenarında çok var topladım kaynat iç 3 gün içtim ne ağrı ne sızı çok şükür kaç ay oldu çok rahatım.Rabbim tüm müslüman kullarına şifa versin...
---------- Post added 03.02.22 at 14:38 ----------
Geçen sene hiç bir sıkıntı ağrı yokken bir sabah yataktan kalkamadım,kolumdan tutup kaldırdılar,diz ve altı şişmiş ve çok keskin bir acı,ağrı vardı.neyse 2 ay tedavi oldum diz,bel,boyun kireçlenme ve sinir sıkışması varmış,2 ay sonunda ağrılar hafifledi fakat tedavi yetersiz kaldı.hem doktor hem çıkıkcı olan bir dr.ismi duydum hemen gittik 3 gün pirinç lapası yapın gelin.3 gün doldu gittim yalnız 3 ay oldu belim eğik kaldı doğrulamıyorum.dr.kalın bir urganla koltuk altından urganla çekti aman Rabnim bune rahatlama anlatamam,3 kere daha gittim sonra boyundanda urganla çekti kurtuldum.yakın zamanda biraz ağrılarım oldu hafif dizede vurdu,biri söylemişti,kara selvi kozalağı bul 4,5 tane kaynat o gün iç ertesi gün taze yap,hemen mezarlık kenarında çok var topladım kaynat iç 3 gün içtim ne ağrı ne sızı çok şükür kaç ay oldu çok rahatım.Rabbim tüm müslüman kullarına şifa versin...
|