Alıntı:
Hulya571 Nickli Üyeden Alıntı
Ne olup bittigini bilmiyorum bana yardimci olma sansiniz varmidir ne yapabilirim 🙏 sevdigim adam bu olayin disinda ustunde bisey yok deniliyor ama insan kendinde anormalliklerin farkinda olunca sorgulamaya calisiyor bu durumu duzeltmem icin bisey oneremezmisiniz yarsimdi olamazmisiniz 😑 cunki cok sordum hocalara kimisi yok kimisi var dedi kimisi temizlendin dedi isin yok aile tarafimdan birisi bisey yapmis denildi okadar cokki
|
bastan beri okuyorum ama hic mudahil olmadim, çunku evli bile olsa dahi burada nikah yok,haram var gonul islerine karismiyorum bir sey yapmiyorum diyorsunuz ama
şer işlem yapan mahlukata abone olmuşsunuz işin hulasasi siz baglanmissiniz baglamislar,ayrica şirinlik adi altinda musallat vermisler,bu baglama cozulmezse omrunuz o şaklaban ve haram dairesinde gececek,forumdaki zürriyet agaci tovbesini harfiyyen yapin sonra 6 gun boyunca sabah ve aksam namazindan sonra gunde 2 sefer hizbul şakran okuyun fatiha tavassulu yaparak,bu sizin probleminize care olacak dediklerimi yapin sure bitince tekrar yazin durumunuzu...duruma gore yazmali yada suya okumali baska uygulamalar verelim...
---------- Post added 03.02.22 at 13:33 ----------
Alıntı:
Hulya571 Nickli Üyeden Alıntı
Site yoneticileriyle konussaniz benimle iletisim kursaniz🙏 Allah icin yardim istiyorum sadece lutfen bunaldim bu durumdan Allah icin dort dortlugum demiyorum ama belki iyilik kazanirsiniz yanlis anlasilmasin haram hor bisey istemiyorum Allah icin sadece su durumdan kurtarack birini istiyorum 🙏
|
forum kurallarini okuyun bakim yapmak yada yapilmasini istemek yasak,isim adres telefon vermek yada baska sitelerin linki ni vermek banlanma sebebidir