Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Bak benim güzel kardeşim en başındanberi söyleyeyim diyiyorum ama sizi kırmamak, incitmemek için buradan genelden söylemiyordum ama siz ısrarcı olunca söylemek zorunda kaldım.
Aslında sizde musallat var diğe hiss ediyorum ki kalbim beni yanıltmaz. Musallatı ise kendi eliniz ile bulştırmışsınız üzerinize. yani parasını verip kendinize büyü yoluyla musallat etdirmişsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Bir soru daha soracam sevgilim dediğiniz kişiye birşey yedirdinizmi? veya hocadan birşeyler alıp kendiniz yedinizmi? Hurma olabili mesala.
|
Hocam asla yemin ederim ki hic bisey yedirip icirmedim buyuye vs de kalkismadim iste bunu anlatmaya calisiyorum 🙏 ben bisey yaptirmadim derdimi anlatsam sende musallat var denildi ama hic bi duzelme olmadigini bende biliyorum bos yere para verdim hep 🙏 anlatmak istedigim bu 🙏 buyu vs yaptirmadim musallat var denildi hatta aileden gelen fakat hic bi gelisme goremedim bana icirildi yikanma islemi yapildi muska takildim ve denildiki sana birde sirinlik yapacagim yani sevdigim adamla alakasi olmayan seyler gidip bana bunu baglayin vs denilmedi 🙏 sordugumda ustunde bisey yok vesveselenme diyerek konuyu acmamda bastirildi son care olarak buraya basvurdum 🙏 cunki sorgulamam bile yasak baska hocalar goremez vs denildi. Estafrullah kalbimi neden kirasiniz bende farkindayim duzelmedigimin derdim bu yuzden lutfen kusura bakmayin 🙏
---------- Post added 03.02.22 at 13:00 ----------
Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Bak benim güzel kardeşim en başındanberi söyleyeyim diyiyorum ama sizi kırmamak, incitmemek için buradan genelden söylemiyordum ama siz ısrarcı olunca söylemek zorunda kaldım.
Aslında sizde musallat var diğe hiss ediyorum ki kalbim beni yanıltmaz. Musallatı ise kendi eliniz ile bulştırmışsınız üzerinize. yani parasını verip kendinize büyü yoluyla musallat etdirmişsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Bir soru daha soracam sevgilim dediğiniz kişiye birşey yedirdinizmi? veya hocadan birşeyler alıp kendiniz yedinizmi? Hurma olabili mesala.
|
Lutfen yanlis anlasilmasin buyu muyu vs yaptirmadim yada baska bisey ben derdime care ararken sacma sapan seyler oldu 🙏 kandiriliyormuyim napiyorum bilmiyorum 🙏 sizden istedigim ben nasil bu durumdan kurtulabilirim en bastada dedim ucret almak icin bana boyle seyler yapiliyor olabilir mi ?