Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Allah razı olsun hocam her pazartesi katılıyorum.
Ama bana çok az geliyor, musluğu biraz açsanız hocam .
Birkaç arkadaşa söyledim, onlar şurama bu oldu buramda bu diye sayıyor.
Ben anca niyet eder yatarsam uyuyorum. Ya çok dengeliyim yada bana bişey gelmiyor, acaba devam ediyor mu diye sorucaktım da bu yazınıza denk geldim demek ki devam ediyormuş.
|
arabanın kontağı kapalıyken benzin koysalar dışarıdan deponun dolduğunu anlamazsın,senin mevzuda buna benziyor sanki he ?
anahtar kontak olmadan deponun dolduğunu göremiyorsun
bizim için bişeyler hissetmek sallanmak eğilmek bükülmek daha faziletli değil,ihtiyacın kadar geliyor..
Sadece şu var ; sırt üstü yatıp kendini ölüymüş gibi teslim edersen,nefes almak için ağzını bile oynatmadan yatar isen..gözlerini kapatırsan en yüksek seviyede hissedersin..
veya kalk ayakta katıl 1 kere,omuz genişliğinde aç bacaklarını kapat gözlerini niyet et bakalım..sana mı az geliyor yoksa nazarın farklı yönde diye mi hissetmiyorsun aradaki farka bi bakalım
Uyuman güzel,belki seans o kadar yoğun geliyor ki uyuduğun zamanlarda enerjinin üzerindeki etkisinden dolayı uyuyorsun ? Ulvi ruhaniler icabet edince başımızın öne düşmesi , gözlerin kapanması gibi
veya sadece seratonin dopamin salgılayacaksın ve uyurken daha fazla oluyor beden seni uykuya alıyor daha çok fayladan diye..
velhasıl bilmediğimiz bi alanı kendi doğrularımız ile anlamaya çalışmamalıyız..