Alıntı:
evrenn Nickli Üyeden Alıntı
Sagolun hocam cevap icin ben bi hoca arkadasdan duymustum gusul abdestsiz de melekler koruyomus mesela adamin ogle namazi gusul abdesti bozuldu ikindiye kadar melekler korurmus eger ikindiye kadar ebdest almazsa melekler korumazmis bunu bi alim bi arkadas demisti benim anlamadim bu habis cinler her halta musallat oluyolar neden nicin onlara ne allah onlara oyle bi yetki vermezken kotu huylu habis varliklar hemen her hatada ortada cikip insan bedenine sahip cikmaya calisior buyu celb yaparsin davet yaparsin anlarim musallat olurlar anlarimda kucucuk bebeye felan besmelesiz tuvalete girene de musallat olabiyorlar vs vs allah halife olarak insanimi yaratti bu varliklarimi insanlarda bu varliklara musallat olsa sen bu cocuga musallat oldun bizde sana olcaz die ama oyle bisey yok sanirim tovbe ediosun da gitmiolar sanirsinki allahin azraili allah dostlari bu habisler halbuki habis varlik allahi sevmeyen varlik
|
Sebebe bakıyorsun 2 adım geriye çekil kendine şu soruyu sor ; Allah bu şeytanı buna musallat olmasına izin veriyor..Peki Allah ne murad ediyor bu musallattan ?
Mahlukat kemalat'a ermek , miracı yaşamak için yaratılmıştır..
Kişiye en güzelde eksiklerini düşmanı gösterir..Ben sana bakarken açığını kollamam ki sana yanlışını göstereyim..Ama düşman açık kapı arar ve en güzel öğrenme yollarından birisidir..
Dilediğini halden hale sokuyor,direnmemek dinlemek lazım..Acaba bu musibet ile bana ne anlatılmak isteniyor..
Neyi yapmadık ? Neyi kaçırdık ? Neyi yanlış yaptık ? velhasıl düşünmek lazım