Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Ilmi ledun istemiyorum aciktan konusmak istemiyorum ama ne yapayim bir ruyanin cevabini almak niyeti ile anlatigim ruya ile sir alindi kötü durumdayim su an danisacak kimsede yoktu simdi sanki gokyuzunden yere dusuyormusum gibi yasiyorum ben intisapliyim zaten
|
Ozaman sana bizzat şahidim olduğum bir kıssa anlatayım. Birgün bir genç varmış, namazında niyazında olan günahlardan sakınan bir genç. Birgün garip birşey oldu sabah kalktığında yastığının altında para olduğunu fark eder, dolaysıyla şaşırır kim koydu nasıl buraya geldi diğe. Parayı alıp biryere koyar ve bu olay hergün aynısı bu gencin başına gelir. Genç o paraları harcamaz ama birgün dayanamaz ve yüklü miktarda parayı alır gider annesine babasına bu durmu söyler. Der ki bu paralar benim değil nereden geldiğinide bilmiyorum bundan dolayı bu paraları size veriyorum. Aileside şaşırır ısrarlarına rağmen genç parayı almam onları ben kazanmadım der ve ailesine bırakır. Ogün bugündür artık birdaha 1 kuruş bile yastığının altında para bulamaz. Kıssayı ben söyledim kıssadan hisseyide sen söylersin artık.