Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Tuvalete girerken Peygamber Efendimiz S.a.v. ne yaparmış ? merak ettim bi söylesene
Cünüp mevzusu helal dairede hanımıyla birlikteyse zaten ilişki önceki Allaha sığınmak gerek şeytandan taa üzerini çıkartırken başlar bismillah ile yaratılmışlara perde çekilir sonra istiaze yapılır şeytandan.sonra gidip gusül abdestini alırsın okuduğun cevşeni kebirin üzerine gelir tekrar..
rüyada mı oldu ? Zaten gece yatarken duanı yapmıştın yine sorun yok..
velhasıl usule , adaba , sünnete uyduktan sonra sorun yoktur..
Kişinin aurası vardır cinler yarım saatte kalıcı temel atmazlar,tabi ilişki sırasında olmiyacak işler yapılmaz ise.. dedik ya adaba usuüle sünnete uyduktan sonra sorun yok..
|
Sagolun hocam cevap icin ben bi hoca arkadasdan duymustum gusul abdestsiz de melekler koruyomus mesela adamin ogle namazi gusul abdesti bozuldu ikindiye kadar melekler korurmus eger ikindiye kadar ebdest almazsa melekler korumazmis bunu bi alim bi arkadas demisti benim anlamadim bu habis cinler her halta musallat oluyolar neden nicin onlara ne allah onlara oyle bi yetki vermezken kotu huylu habis varliklar hemen her hatada ortada cikip insan bedenine sahip cikmaya calisior buyu celb yaparsin davet yaparsin anlarim musallat olurlar anlarimda kucucuk bebeye felan besmelesiz tuvalete girene de musallat olabiyorlar vs vs allah halife olarak insanimi yaratti bu varliklarimi insanlarda bu varliklara musallat olsa sen bu cocuga musallat oldun bizde sana olcaz die ama oyle bisey yok sanirim tovbe ediosun da gitmiolar sanirsinki allahin azraili allah dostlari bu habisler halbuki habis varlik allahi sevmeyen varlik