ALLAHımm Kalbinize Rahmet, Nur, Marifet, Hakikat pınarları akıtsın ve gönlünüzden bizlere de fışkırtsın. Bu forumda en değerli insansınız benim için. Düşüncelerimiz fikirlerimiz o kadar uyumlu ve örtüşüyor ki sizden güzel kokular alıyorum. Yazılarınızı tavsiyelerini yorumlarınızı bir bir bakıp okuyorum, çok faydalı oluyorsunuz. Allah tanışmak nasip eylesin, sır küpü değerli hocam 💖💖💖 Burada da Gavs-ul Azam Abdülkadir-i Geylani pirimin bahsettiği hakikatler herkesin kaldırabileceği gibi hakikatler değildir. Anlamak için idrak aşk hâl lazım. Mübareğe de burdan selamlar olsun ruhaniyetinden imdat ediyoruz hakikatlere vasıl olmak için. Hazretin burada bizlere söylediği sırları anlamak nice kenzin hazinelerin anahtarını bize verir. Niceler okur anlamaz. Niceler okur anladım sanır geçer Niceler okur biraz anlar Niceler Okur, Sadece OKU'r. Ve OKU'ması ile bu yazılar içinde nice ilim yüklü kervanlar bulur ve her bir kervan kendi içinde nice hazineler saklar, gönül şehrinin içinde. Sultanım, pirim Abdulkadire garib aciz fakir günahkâr mücrim bu kul niyaz eder Himmetini diler, Geceniz Mübarek Olsun...
|