Alıntı:
BlkbrgBG2809 Nickli Üyeden Alıntı
Sorun da o güzel arkadaşım troidler normal çıkıyor zaten benim bütün değerlerim normal sağlıklı beslenen insanlardan bile çok daha iyi hiç bir problem yok ama sürekli yorgun halsiz saçları dökülen tırnakları kırılan odaklanamayan zihni bulanık biri olarak yaşıyorum ağır metaller vücutta biriktiyse bu sorunlar çıkabiliyor tahliller normal olduğu halde Bu yüzden araştırmanızı tavsiye ederim ;)
---------- Post added 29.01.22 at 14:17 ----------
İsim vermek doğru mu bilmiyorum ama Dr. Hasan hüsnü eren hocayı ve iyotu dinleyin t3 t4 değerlerin normal ama vücudun t3 t4 yüksekliğinin aslında iyi olduğunu çok güzel anlatmış ben bu doktora gideceğim durumu sürecimi belki burdan bir konu başlığı açarak gün gün anlatırım
|
Sorunun ne oldugunu inanki bilmiyorum imas hocanin dedigini yaptim birseyler hissetmedim ama benim sorunum uykusuzluk yatakta donup duruyorum bir skntim yk kafamda da bir dusunce yok donup duruyorum neyse uykuya daliyorum korkulu ruya gorup aniden uyaniyorum yataktan sonra dalmak zor oluyor boluk porcuk uyuyorum gecen gunde ruyamdan aniden kalktim birsey yataga yatti ya hissettim yani ama nasil uyandigimi hatirlamiyorum felak nas okudum yattim yani uyudugum uyku bana yetmiyor derin uyuyamiyorum