Alıntı:
Samyeliebrar Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ediyorum. Ben ilk o kişi saldırgan bir tavırla yazdığı için kendimi yanlış ifade ettiğimi sanmıştım ama forumun genelinde herkese aynı şekilde mutsuzluğunu yaydığını fark edince gülüp geçtim. Allah şifasını versin inşallah birgün oda iyi niyet sahibi olur. Kin ve öfke ile tanımadığı insanlara saldırmaktan vazgeçer. Sanırım herkesi kendisi gibi sanıyor. Allah yardımcısı olsun.
Kayınvalidem ile ilgili konuda arkadaşların dediği şeylerin çoğunu yaptım ve bol bol dua ettim. Allah ım sen doğru olanı göster diye. Bu sırada nişanlım kendisi bizzat kayınvalidemin yalanına şahit oldu ve bana mahçup oldu. Neden böyle yaptığını bende anlamıyorum dedi onun adına özür diledi. Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum ve çok şükür Allah durumun doğrusunu nişanlıma da gösterdi çok şükür. Çünkü nişanlımda annesine ben zorluk çıkarıyorum gibi davranmaya başlamıştı son zamanlarda. Be birşey yapmadan kendisi gördü aslını olayların. Bende kendimi savunmak durumunda bile kalmadım. Sadece ben alttan alırım büyüktür ama sende uygun bir dille benim seninle evlenmemin kötü bir şey olmadığını, seni ondan ayırmış olmayacağımı ben olmasam da başkası ile eninde sonunda evleneceğini anlat dedim. Şimdi hiç belli etmiyorum, kalbini kırmadan fazla da zorlamadan bana alışmasını sağlamaya gayret ediyorum. Tekrar destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir anımda tanımamanıza rağmen manevi olarak bana çok destek oldunuz.
Sevgilerimle....
|
hah iste tam dedigim buydu, hayatlarinizi ortaya koyup,hayatinizin sır olan yada olmasi gereken kisimlarini anlatip vıdi vıdı dedikodu yapmayin diyorum,sen diyorsun ki mutsuzlugunu yayiyor,simdi mutsuzlugunu anlatan sen degilmisin,burada hic tanimadigi kisilere kayinvalidesini anlatmak cekiştirmek neyin kafasi,Allah karsidaki insanlara sabir versin senin gibileri cekmek cok zor,insanin omrunu curutursunuz...