Alıntı:
Burcu89 Nickli Üyeden Alıntı
ilginiz icin tesekkur ederim Allah razi olsun troid degerlerim normal bir sikinti yk mersinde yasiyorum yani iyot acisindan zengin topraklarda yorgunluk halsizlik disinda diger belirtiler tutmuyor
|
Sorun da o güzel arkadaşım troidler normal çıkıyor zaten benim bütün değerlerim normal sağlıklı beslenen insanlardan bile çok daha iyi hiç bir problem yok ama sürekli yorgun halsiz saçları dökülen tırnakları kırılan odaklanamayan zihni bulanık biri olarak yaşıyorum ağır metaller vücutta biriktiyse bu sorunlar çıkabiliyor tahliller normal olduğu halde Bu yüzden araştırmanızı tavsiye ederim ;)
---------- Post added 29.01.22 at 14:17 ----------
Alıntı:
Suvehayat Nickli Üyeden Alıntı
Size tavsiyem TSH T3 T4 değerlerine sağlık ocağında baktırın bu değerler normalse ekstra hiçbirşey yapmanıza gerek yok. t3 t4 alt sınırlardaysa iyot içeren doğal besinleri yada iyotlu tuz kullanabilirsiniz
|
İsim vermek doğru mu bilmiyorum ama Dr. Hasan hüsnü eren hocayı ve iyotu dinleyin t3 t4 değerlerin normal ama vücudun t3 t4 yüksekliğinin aslında iyi olduğunu çok güzel anlatmış ben bu doktora gideceğim durumu sürecimi belki burdan bir konu başlığı açarak gün gün anlatırım