Alıntı:
evrenn Nickli Üyeden Alıntı
kardes ben olsam bol bol salvat cekerdım cunku salavatta red yoktur kabul olur bence zamana bırak iletişimi dene konusun bıraz suyuna felan gıt hedıye felan al ama kendınıde ezık gostermeınsan cok guler kale alınmaz somurtur bu seferde karsıdaki insanlarda ondan uzaklasır ınsanlarla mesafe koymak iyidır ama bu mesafe ne uzak olsun nede yakın umarım dedımı anladınız benımkk kucuk bı tavsıye belkı aranız duzelır duzelmez bilemem bunuda tabıkı zaman gosterır
|
Teşekkür ederm kardeşim, dediğin gibi sürekli salavat çektim. Dua ettim sen hayırlı olanı doğru olanı göster diye. Kayınvalidem de sanki ben çok kötüyüm de oğlundan onu ayırıyorum oda mağdur gibi davranmaya devam etti. Ama söylediği 2-3 yalan geldi ayağına dolandı. Nişanlım kendisi şahit oldu ve mahçup oldular. Ama ben yine de olayları büyütmedim. O büyük demek seni paylaşmak istemedi yüzüne vurup utandırmayalım konu kapansın sen sonra uygun bir dille anlatırsın ona evlenmenin seni paylaşmak anlamına gelmediğini dedim. Hala devam ediyorum okumaya ve her zaman dua ediyorum. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için. Saygı ve sevgilerimle...