ben ilmî havas hocasi Hasan hocayim
Selamun aleykum değerli arkadaşlar. Yaşadığım hadise ile alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Benim bir niyet üzere çektiğim zikirler var. Zaman zaman hissi kablel vuku hadiseleri yaşadığım oldu.
Ancak geçen gece bir rüya gördüm ve çok şaşırdım. Rüyamda birkaç arkadaşla bir dergaha gidiyorduk. Orada sarikli cubbeli beyaz sakalli bir seyh efendi bizi karsiladi. Bana evladim hosgeldiniz ben ilmî havas hocasi Hasan hocayim dedi. Bende ilmi havas konusunda bildiklerimi aktardım. O bana dedi ki evladim senin derdini ve hacetini biliyorum senin derdinin ilaci infaktir dedi ve len tenalulbirra hatta tunfigu mimma tuhibbun sevdiginiz şeylerden infak etmedikce asla iyilige eremezsiniz ayeti kerimesini okudu. Sonra sana nazar değmiş ama ben onu hallettim dedi benim şaşırdığımı görünce gecen gun senin karnindaki hafif rahatsizligin sebebi benim yaptigim islemin sonucudur dedi. Ben onu duyunca ayaktan gogse dogru bir urperme ve titreme hissettim o titreme beni uyandirdi ve hala titriyordum. Sonra sabah namazi icin abdest aldim hergun namazdan önce 5 sayfa kuran okudugum icin kurani kerimi actigimda karşımda len tenalulbirra hatta tunfigu mimma tuhibbun ayeti ile başlayan sayfada kaldığımı gördüm ve çok şaşırdım daha once orada kaldigima bakmamıştım. Bana seraheten çok acik bir ruya gibi geldi sizin yorumunuz nedir?
|