Alıntı:
NiL16 Nickli Üyeden Alıntı
Bir pecete sarili kus tuyu belkide başka bir hayvan tuyu vardi bestane birtanesi saplanmışti buyumu değil mi bilemem ama sakli kutudan çıktı eşyaların en altında birde bant gibi sefaf parçalar muska gibi katlanmış üstü birdaha sarilmisti bende dua ettim. Yaktim sonra duştan önce dualari okuyorum içeride okuyorum evin içinde dolaşıyor oda oda geziyor gibi evin her odasına okuyorum ama hala duruyorlar iki kaşık ortası bir ağrı giriyor sonra tesbih çekiyorum telefondan kuran acıyorum dinlim uykum geliyor ağır bir gaflet uykusu duyduklarim hissettiğim hicbirsey yapmiyorum bildikce yardım aldıkça gölgelere bile baktıkça yakinlasiyorlar
|
yanliş yapmişsin bozmadan yakmak sıkıntı,zurriyet agaci tovbesini yap...sonra cok etkili olan büyü bozma ritüelini yap hiç bir şeyin kalmayacak...Evvela arabi ayın son Çarşamba gecesi temiz bir gusül abdesti alıp 2 rekat Allah rızası için namaz kılın 1. Rekatta 1 fatiha 3 ayetel kürsü 2. Rekatta 1 fatiha 3 ihlas okuyun namaz bitince secdeye kapanıp 40 defa
لا اله الا انت سسبحانك انى كنت من الظالمين
Enbiya suresi 87. Ayetini okuyun daha sonra 25 defa estağfirullah, 12 salavatı şerife,1 fatiha 1 ayetel kürsü 1 kadir suresi 11 ihlas okuyup hasıl olan sevabı ravzayı mutahharaya hediye edin
Sonra niyet edin:Ya rabbel alemin bana yapılmış olan bütün büyüleri batıl eyle ( ve yapan ve yaptırana çevir)
Musallat olan ve bana rahatsızlık veren cin peri ifrit cümle şeytani varlıkları cezalandır bir daha yanıma dahi yaklaşmasınlar , hasedcilerin hasedinden isabet etmiş olan kötü enerjiyi kendi üzerlerine iade eyle ... gibi
Sonra 100 defa La ilahe illallahül melikul hakkul mubin Muhammedur Resulullahi sadikul vaadül emin,
1 defa cin suresi tamamen okunacak, 41 zilzal suresi ve 41 ayetel kürsü okuyup hiçkimse ile konuşmadan dünya kelamı etmeden okuma yaptığınız odada uyuyun ve tek başınıza olup 7 gün devam edin rüyanızı kimseye anlatmayın
Size büyü yapan bir yakınınız ise başına neler geldiğini gözünüzle görüp şahit olacaksiniz Allah CC
izni ile....