Alıntı:
NeslihanNesliha Nickli Üyeden Alıntı
Ah ne demek çok konuştum olur mu hiç .ALLAH razı olsun. Dert bana bu siteyi buldurdu.yaklasik 4-5 senedir RUyamda bana ismailaga cemaatine girmem davet ediliyor. Mahmut Efendi hz ile rüya yolu ile arada sırada görüşüyorum. Eşim de böyle şeylerden asla anlamadığı için izin vermedi de. Velhasıli şuan boşanma aşamasındayız.bu arayı fırsat bilip onlarla gorusmeliyim.esimden ayrılmak da istemiyorum. Vardır bunda bir hayır .bir kere başıma bir hastalık hâli gelmişti , ALLAHa dua ederken kendimden geçmek uzereydim ki beyaz tül perde gibi bişey gördüm ama beni korkutmadi bana biseyler yapmamı soyledi eli ile müdahale de etti, eğer o yardıma gelmeseydi belki de ölmüş olacaktım. Şimdi benim görüşüm acikmidir ? Geçen gün de gece yeni yattigim vakitte tavanda avuç kadar güçlü bir ışık parladı kayboldu .disaridan gelmesi imkansız tenha bir köyde oturuyoruz. lamba ışığı değil kesinlikle çok güçlü bir parlaklığı vardı sanki demire kaynak yaparken çıkan ışık gibi. bu ne olabilir ?
|
Celcelutiye hoca daha iyi bilir ama önce bir 3. göz çakrası var açılınca enerjileri görüyorsun, sonra enerji kümesi şeklinde görüyorsun. Görüşten kasıtsa genelde keşf gibi, tamamen görmek oda kolay kolay açılmaz.
Farzlardan eksiklerin yoksa gidip katılabilirsin, katılmak için onlarda istihare yapıyor bazen hemen kabul ediyorlar bazen bir kaç sene alıyor.
Nakşibendi tarikatlar lafz üzerinde dururlar, 7 lafzı sırayla 7 derse yaparsın. Bu arada nefs seviyende yükselir ama, nefs terbiyesinden çok lafz üzerinde dururlar önce. Nefs terbiyesi 8. ders sonrasında başlar
Bazı tarikatlar da önce nefs terbiyesi yaparak nefs seviyesinde ilerler sonra lafzlar üzerinde çalışma yaparlar.
Buda benden genel bilgi olsun.
Nakşibendi genel adap üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okuyabilirsin, ama mürşidi kamilsiz ilerleyemezsin.