Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Melekleri görmek için görüşün açık ve en az mülhime nefs olman lazım. Mülhime nefs ve görüş açıksa görünmek isterlerse görünüyorlar, mutmain nefsden sonrası görüş açıksa direk görüyor. Burada nefs seviyesi çok önemli, onunda yolu zikirden geçiyor. Sonra riyazet ve görüş açmak için uygulamalarda var. Takva üzerine yaşarsan, farz eksiğinde yoksa, bir kaç sene sürüyor nefsin o seviyeye çıkması, nefs üzerine çalışmadan da görüş açmaya çalışmanız önermem, anca rahatsız olursun, Ya Rabbi geri kapat diye dua edersin sonra.
Mürşit olmadan da nefs de ilerlemek zordur, genelde mülhime ye gelince şeytan seninle uğraşır bir hata yaptırır veya farzı terketmene yol acacak bir müsibet çıkarır sonra emareye düşersin, Allah'ın sevgili kuluysan Allah sana bir musibet daha verip kendi yolunu buldurur baştan başlarsın her şeye ama ikincisi daha da zor olur.
Neyse çok konuştum
|
Ah ne demek çok konuştum olur mu hiç .ALLAH razı olsun. Dert bana bu siteyi buldurdu.yaklasik 4-5 senedir RUyamda bana ismailaga cemaatine girmem davet ediliyor. Mahmut Efendi hz ile rüya yolu ile arada sırada görüşüyorum. Eşim de böyle şeylerden asla anlamadığı için izin vermedi de. Velhasıli şuan boşanma aşamasındayız.bu arayı fırsat bilip onlarla gorusmeliyim.esimden ayrılmak da istemiyorum. Vardır bunda bir hayır .bir kere başıma bir hastalık hâli gelmişti , ALLAHa dua ederken kendimden geçmek uzereydim ki beyaz tül perde gibi bişey gördüm ama beni korkutmadi bana biseyler yapmamı soyledi eli ile müdahale de etti, eğer o yardıma gelmeseydi belki de ölmüş olacaktım. Şimdi benim görüşüm acikmidir ? Geçen gün de gece yeni yattigim vakitte tavanda avuç kadar güçlü bir ışık parladı kayboldu .disaridan gelmesi imkansız tenha bir köyde oturuyoruz. lamba ışığı değil kesinlikle çok güçlü bir parlaklığı vardı sanki demire kaynak yaparken çıkan ışık gibi. bu ne olabilir ?