Alıntı:
Samyeliebrar Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ikinize de anlayış ve samimiyetiniz için. Allah razı olsun ikinizden de. Nişan sürecinde de çok kaza aksaklık vs oldu. Nazar olduğunu bende düşündüm hem sadaka verdim hem sürekli felak nas ve ayetel kürsi okuyorum. Ama kayınvalidemin son hali beni gerçekten çok üzdü ben tüm samimiyetimle yaklaşırken durup dururken kendi kendini dolduruyor nişanlımda annesinden doğal olarak etkileniyor. Bu durumu nasıl idare edeceğimi bilemedim. Kimseyi üzmek de istemiyorum ama çok yıpranıyorum kaprisleri nedeniyle. Kadın bi anda çok değişti. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden vakit ayırdıkları için çok teşekkür ederim...
|
Kardeşim son yazılanları şimdi okudum seni tanımayan olaylara vakıf olmayan hiç kimseye cevap vermek zorunda değilsin Yaşadığını bir sen bir de Allah bilir o yüzden sana yöneltilen ithamlara gül ve geç
Sen hiçbir sırrı açık etmedin edepsizlik etmedin kimseden büyü sihir yada zarar verici bir istekte de bulunmadın illaki bir şeyleri anlatacaktın ki biz de bir şeyleri anlayabilelim normal olarak (yani bu ortaya sır dökmek anlamına gelmiyor) o yüzden olumsuz yorumlara karşı üzülme sadece gül ve geç
Ben araştırıcam demiştim müsait olamadığım için bakamadım ama yarın kapsamlı araştırıp buraya yazarım bunun haricinde arkadaşlar salavat önermiş çok güzel bir yol bence niyet et başla
(Bence Kayın validenle oturup her şeyi açık açık konuş anlayıp anlamaması ona kalmış bir durum nişanlınıda yanına al bir adım at ama düşündüğün her şeyi apaçık anlat ifade et ve kırıldığını söyle onları sevdiğini ve saygı duyduğunu söyle fakat üzüldüğünü ve yalnızlaştığını da hatta çaresiz kaldığını da söyle onların vereceği tepkilere göre geleceğin için kararlarını yeniden gözden geçirebilirsin)