Alıntı:
Samyeliebrar Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ikinize de anlayış ve samimiyetiniz için. Allah razı olsun ikinizden de. Nişan sürecinde de çok kaza aksaklık vs oldu. Nazar olduğunu bende düşündüm hem sadaka verdim hem sürekli felak nas ve ayetel kürsi okuyorum. Ama kayınvalidemin son hali beni gerçekten çok üzdü ben tüm samimiyetimle yaklaşırken durup dururken kendi kendini dolduruyor nişanlımda annesinden doğal olarak etkileniyor. Bu durumu nasıl idare edeceğimi bilemedim. Kimseyi üzmek de istemiyorum ama çok yıpranıyorum kaprisleri nedeniyle. Kadın bi anda çok değişti. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden vakit ayırdıkları için çok teşekkür ederim...
|
kardes ben olsam bol bol salvat cekerdım cunku salavatta red yoktur kabul olur bence zamana bırak iletişimi dene konusun bıraz suyuna felan gıt hedıye felan al ama kendınıde ezık gostermeınsan cok guler kale alınmaz somurtur bu seferde karsıdaki insanlarda ondan uzaklasır ınsanlarla mesafe koymak iyidır ama bu mesafe ne uzak olsun nede yakın umarım dedımı anladınız benımkk kucuk bı tavsıye belkı aranız duzelır duzelmez bilemem bunuda tabıkı zaman gosterır