Alıntı:
NeslihanNesliha Nickli Üyeden Alıntı
Eşim benden sebepsiz yere boşanmaya uğraşıyor.evi terketti ,bana haksız yere bir suru hakaret etti. Boşanma dilekçesi hazırladık mecburen ,yoksa evimi elimden almakla tehdit etti.Ama ben sevdiğim icin ayrılmak istemiyorum ,çok üzülüyorum .üzerimde büyü de var ,bunu nasıl bozdurcam bilmiyorum,ayrıca satın aldığımız evin bahçesi ile ilgili mahkemelik bir durum da var,ev sahibi verdiği sözleri tutmadı ,kabak bana patladı,beni kandırmış oldular.izmirde bir hoca var büyüyü bozcam dedi 4000 TL aldı telefonumu açmıyor vs .ama beni en çok üzen eşimin ben covidli iken bana zulmedip haksız yere benden boşanmaya kalkması.
|
Duyunca kulağa zorlu bi süreç olarak geliyor,Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah.. Allah kaldıramayacağı yük yüklemez hiç bi yaratılmışa diye biliriz,belki senin için en hayırlısıdır belkide cidden bişeylerin bozulup temizlenmesi gerekiyodur.. 50 mesaj hakkını doldurup özel mesaj atın bi dualaşalım inşaAllah
Sizde bu süreçte konunun en başındaki dosyadan celcelutiye duasını indirip sabaha kadar kısık seste dinleyerek güzel bi adım atabilirsiniz..