Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
İmkanın var ise sağ elle yönel,çizgilerin cetvelle olacak içine remiz çizeceksin çok zorlamaz diye düşünüyorum bir dene bakalım hele bi önce..
olur tabiki ama tavsiyem yamukta olsa yavaş yavaş çiz,önceden silik olarak yazdırıp hızlıca üzerinden geçiyordum ama sonra vazgeçtim farklı usüllere geçmiştim
üçgen olur,silindir şeklinde olur,dikdörtgen olur
cüzdana koyup belden aşağında taşıyacaksan niye yazmak istiyorsun ki anlamadım affedersinde üstüne oturmak için mi vefk yazıcan deriyi muska şeklinde asmak kolay olsun diye tavsiye ederiz..
ha şunuda yapıyorduk,tuhafiyeden 5 cm'lik lastik kumaş gibi bişey alıp üzerine dikip terzide kol ölçüsüne göre kapatıp sol kolda kalbe yakın taşıyorduk öyle bi çözümde bulabilirsin..
kurşun kalemlede olur tükenmezlede,yeter ki Allahtan samimi isteyelim..
Celcelutiyeyi yakarış gibi münacaat gibi okumalısın,Allaha dua ederken telaffuzdan ziyade duanın nerden çıktığı önemli ya..lisanda kalmasın yani içerlerden bi yerlerden gelsin münacaatın yakarışın
|
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, Allah ilminizi artırsın...
Uygun bi zamanda sağ elle yazmayı deneyeceğim inşâallâh.
Cüzdanda taşıma isteğim sürekli yanımda olması için idi, montu giymediğim ya da astığım zamanlar üstümde olmuyor çünkü. Muskanın da çok görülmesini istemiyorum pek. Söylediklerinize göre bir çözüm yolu bulmaya çalışacağım.
Okurken göz ucuyla Türkçesine de bakmaya çalışıyorum ama yeni araba kullanmayı öğrenenler hep arabanın içine bakıp yola bakamazlar ya, onun gibiyim işte Latin harfli Arapçasına bakıyorum ben de.
Türkçe anlamları muazzam ama o hissiyatı yakalayabiliyor muyum bilmiyorum.
Selam ve sevgi ile...
--------
Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır (Beyazıd- Bestâmi)