Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Cevabını anlayacağımız sorular sormak lazım Rüya ilmi olmasaydı bi peygambere bu ilmin verildiğinden kurani kerimde bahsedilir miydi ?
Allahım ..... işi benim için hayırlı ise beyaz ve açık renklerde,hayırlı değilse siyah ve koyu renklerle bana bildirmeni niyaz ederim..
Allahım Celcelutiyenin 1.beyitini kaç sefer zikretmem benim için hayırlıdır ?
istihare niyetlerini kısa ve yalın tutmak lazım yoksa görülende anlaşılmaz..
|
Niyetim kısadır. Allahım Celcelutiyenin 1.beyitini kaç sefer zikretmem benim için hayırlıdır ? Dediğim gece milyonlu bir sayı gördüm. Dedim herhalde bu ömrüm boyunca toplamda çekmem gereken sayı.
Sonra Allahım Celcelutiyenin 1.beyitini günde kaç sefer zikretmem hayırlıdır dediğimde anlattığım rüyayı.
Renk işine girersem iyice kafam karışıyor. Tam olarak da böyle niyet ederek yaptığım istiharemde sapsarı bir sudan nur rengi bir at çıktığını gördüm.
Gene aynı iş için 2. istiharede masmavi bir su çok temiz ama gibi görünüyor, havadan sapsarı kertenkeleler yağıyor bende onları topluyorum
Gene aynı iş için 3. istihare de siyah renkli dar bir asansöre biniyorum, asansör beni yeşilleri içinde bir ormana götürüyor ortasından bir ırmak akıyor.
Ben bu istihareyi 1 ay devam ettim, hep olumlu ve olumsuzları aynı rüyada gördüm.
Daha öncede bir çok kez istiharelerim böyle oduğu için ya rabbim ben anlıyamıyorum karar da veremiyorum bana bir yardımcı gönder dedim rüyamda mescid de bir Alim zat gördüm.
O da puzzle gibi konuştu gene anlamadım.
Açıkçası artık her akşam niyet edip yatıyorum. Alıştım rüya görmeye. Ama bir çoklarının gördüğü gibi net bir hayırlı veya hayırsız, veya bir cevap alamıyorum.
Sadece ibadet olsun diye, dua edip yatıyorum
Yazmadan öncede görüyordum da, sizin bu yazıyı okuyunca kelime-i tevhid de yazdım kağıda. O günden beri yastığım içinde zaten. Ama bir fark görmedim.