Alıntı:
Samyeliebrar Nickli Üyeden Alıntı
Neden oğlunu başka kıza yar etmek zor gelsin Bu nasıl bir cümle Biz canavar mıyız ya da evlilik kötü bir şey mi? Kızlar illa da oğullarınız ile evleneceğiz diye sıraya girmiyor. Kendileri yıllarca istediler ve beklediler. Nişanlanınca mı akıllarına oğulları olduğu geliyor. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu erkek annesi de aynı şeyi yapıyor. Kızı alana kadar kapıda yatıyor, alınca düşman kesiliyor. Ayrıca kadın dememin ne tuhaflığı var. Bilip bilmeden sui zan yapmayın. Yorum yapma özgürlüğünüz pek tabii var fakat bilmeden iftira atmayın rica ederim. Kadına büyü yapıyım demedim, kötülük yapıyım da demedim aramız düzelsin diye bir dua istedim. Kişisel tecrübelerinizden yola çıkarak insanları yargılamayın.
|
sizinle laf dalasina girmek, vidi vidi yapmak icin konusmadim konusmamda,fikrimi soyledim bu konular aile ici sırdir bu kadar dokmeye gerek yok, cok kisa sekilde dua deseydiniz elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirdim ama boyle kayinvalidesini ortaya koyana benden yardim yok....Allah CC herkesev1 kere evlenmeyi nasip etsin ama,hep soyledigim bir sey var bir kadina yada erkege 40 tane eş bulunurda 1 tane daha anne bulunmaz...