Alıntı:
DeliDumrul06 Nickli Üyeden Alıntı
Üstad ben bir ara düzeldim tekrar yapmışlar benim ailem normal değil ben onca sıkıntı çektim birde çalışan bir insan değilim yardım etmiyorlar çevremde yardım edicek eş dost akraba yok benim adıma sahte şizofren hastası diye sahte belge çıkartırmış annem büyüyü yapanda annem babamın tazminat parası bana kalmasın diye öldürmeye çalışıyor mahkemelik olduk işin ehli birinine denk gelmedim ki
|
Ehlini aramakla uğraşma her gün sabah kalkar kalkmaz oku bir cevşen. Madem işin yok, sonrada bir celculitiye oku. İkiside korumadır, birşey varsa da iptaline sebep olur. Forumda ikiside mevcut
Ayrıca şimdi şubatta recebi şerif geliyor. Dua ve beddualar için zaman, islamiyet öncesinde bile insanlar gidip kabede duayı haram aylarda yaparmış.
Gecede bu duayı oku, şifa niyetine (orjinali recebi şerif risalesinden cübbeli ahmet sitesinde çeviriside vardı ama linki yok elimde bakarsın)
Allâhümme innî es-elüke yâ âlimel hafiyyeh. Ve yâ menissemâu bi qudratihî mebniyyeh. Ve yâ menil ardu bi izzetihî medhiyyeh. Ve yâ menişşemsü vel qameru bi nûri celâlihî müşriqatün ve mudıyyeh. Ve yâ muqbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyyeh. Ve yâ müsekkine ru'bil hâifîne ve ehlil taqıyyeh. Yâ men havâicül halqi indehû maqdıyyeh. Yâ men neccû yûsufe min rıqqil ubûdiyyeh. Yâ men leyse lehû bevvâbun yünâdâ ve lâ sâhibun yuğşâ. Ve la vezîrun yu'tâ. Ve lâ ğayruhû rabbun yüd-â. Ve lâ yezdâdü alâ kesratil havâici illâ keramen vecûdâ. Ve salli alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tınî suâlî inneke alâ külli şey'in qadîr.
Allah yardımcın olsun. Zor işler bunlar cahil kadınlar özellikle çokça büyüye başvuruyorlar. Bizim ailede de böyle işlere meraklı olanlar vardı, gelinlerine fln yaptırıyorlardı. Sen Allaha sığın, Rakib-ul Müheymin olan Allah seni koruyacaktır buna inan yeter