Alıntı:
DeliDumrul06 Nickli Üyeden Alıntı
Üstad ben bir ara düzeldim tekrar yapmışlar benim ailem normal değil ben onca sıkıntı çektim birde çalışan bir insan değilim yardım etmiyorlar çevremde yardım edicek eş dost akraba yok benim adıma sahte şizofren hastası diye sahte belge çıkartırmış annem büyüyü yapanda annem babamın tazminat parası bana kalmasın diye öldürmeye çalışıyor mahkemelik olduk işin ehli birinine denk gelmedim ki
|
ben anlamadim büyü yaptiran annen mi? bir yanlisligin yok degil mi? dilin sürcmedi? yanlislikla agzindan kacmadi? boyle bir sey nasil ve niye olur,eger dedigin gercekse benim aklim durdu,ciddi olarak soyluyorum inanasim gelmiyor,analar evlatlatlari icin canini verir en azindan benim rahmetli anam oyleydi...dediklerin dogruysa cok vahim bir durum,dilim ve nutkum tutuldu boyle bir sey yoksa gercekten sende sizofren var,baska diyecek bir sey bulamadim...
İmamı Şafi ra.
|