Alıntı:
Burcu89 Nickli Üyeden Alıntı
Hmm anladım cok gecmis olsun en yakin zamanda kurtulursunuz insallah bende bakim yaptirmistim musallat var dedi de cok inanasim gelmedi bozmak icin yuklu bir miktar istedi oyuzden emin olamadim bu sitede bakim yapiliyormus belli mesaj hakki olunca diye okumustum oyuzden uye olmustum ama bakim yapmiyorlarmis guvenilir birini bulamadim bende de su belirtiler vardi namaz kilarken arkamda birsey vardi sanki bazen uyurken biri kulagima ismimi soyluyordu gece uykudan cok kalkiyordum birgun gunduz uyku ile uyaniklik arasinda gozlerim kapaliyken birsey geldi aklima kucuk bir tebessum ettim baktim sanki benim dusuncemi duymus gibi kucuk bir cocuk gulme sesi geldi kulagima sonra iyice arastirmaya basladim nedir bu durum diye bayagi takinti oldu namaza iyice sarildim dusunmemeye calisiyorum hic bu konulara bakmiyordum bile dun ruyadan kalktim sanki battaniyenin ustunden birsey boyle kus ayaklari gibi yurudugunu hissettm saka gibi baktigimda birsey yoktu anlamadim birsey varmi yokmu
|
Seninki de musallat belirtileri tövbe namazı kıl her akşam tüm günahlara karşı tövbe et aklına geldikçe la ilahe illallah zikri çek sayılara takılmadan birkaç güne kendini güçlü hissedecek hiçbir şeyden korkmadığını göreceksin 2 gün önce sırtımda karnımın içinde dolanıyordu hissediyordum 3000 küsür la ilahe illallah çektim tek seferde 2 gündür bir şey yok tavsiye ederim ama bir oturuşta zor olur sen sen namaz sonları 200 250 çek akşam yatmadan da 500 1000 arası çek Allah'ım bu zikrimin tek amacı senin rızandır bu niyetle çekiyorum sen kabul et Allah'ım de öyle başla 2 3 güne farkı görürsün inşallah