Alıntı:
gecesahini22 Nickli Üyeden Alıntı
Sağolun mübarekler nefesimi kesiyor bir tane daha fazla mı bilmiyorum ama tek bildiğim namaz kılarken nefesim kesiliyordu tövbe ettim azaldı namazda hafif bilinç kaybı ve baş dönmesi yaşıyorum bazen de La İlahe İllallah zikrinden karnımın içinde bir şeyler geziyor gibi oluyor habire dönüyor sanki hamileyim ama fiziken bu mümkün değil çünkü erkeğim
---------- Post added 09.01.22 at 23:09 ----------
Ayrıca hoca bakım yaptı musallat var dedi
|
Hmm anladım cok gecmis olsun en yakin zamanda kurtulursunuz insallah bende bakim yaptirmistim musallat var dedi de cok inanasim gelmedi bozmak icin yuklu bir miktar istedi oyuzden emin olamadim bu sitede bakim yapiliyormus belli mesaj hakki olunca diye okumustum oyuzden uye olmustum ama bakim yapmiyorlarmis guvenilir birini bulamadim bende de su belirtiler vardi namaz kilarken arkamda birsey vardi sanki bazen uyurken biri kulagima ismimi soyluyordu gece uykudan cok kalkiyordum birgun gunduz uyku ile uyaniklik arasinda gozlerim kapaliyken birsey geldi aklima kucuk bir tebessum ettim baktim sanki benim dusuncemi duymus gibi kucuk bir cocuk gulme sesi geldi kulagima sonra iyice arastirmaya basladim nedir bu durum diye bayagi takinti oldu namaza iyice sarildim dusunmemeye calisiyorum hic bu konulara bakmiyordum bile dun ruyadan kalktim sanki battaniyenin ustunden birsey boyle kus ayaklari gibi yurudugunu hissettm saka gibi baktigimda birsey yoktu anlamadim birsey varmi yokmu