Rabbim yar ve yardımcın olsun din kardeşim. Bende aynı durumdaydım. çok ciddi büyük bir borcun altında kaldım.borçlarım icralık olunca uçuk fiyatlara ulaştı.babamdan kalan mirasa ipotek konuldu ev arsa fındık tarlası yinede borçumu karşılamıyordu.sana ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama ben bir sene önce fazlada olabilir tarihi hatırlamıyorum. havas okulana üye oldum.şimdi şifremi unuttum tekrar üye oldum.burada bir paylaşım gördüm.6.his kuvvetlendirmek için bir zikir.Ya Gayyumu fela yefütü şey'ün min ilmihi vela yeuduhü.bu zikri bir hafta çekikten.bir ilham geldi.5000 Ya Allah 5000 la ilahe illallah 1060 Ya Ganiy 1100 Ya Muğni tecrübe ettiklerimizde paylaştım diger zikirleri.hiç ara vermeden uzun süredirde devam ediyorum zikirlerime Allaha hamd olsun.4 gün önce nasıl oldu bilmiyorum ana tüm borçlarım ödendi.burada çok iyi hocalarım var onlara saygısızlık yapmak istemiyorum. Bu yüzden onların düşünceleri benim için daha önemli Sadece başımdan geçen tecrübeyi aktardım.ilim adına burada paylaşım yapan Hocalarımdan Allah Razı olsun.
|