Alıntı:
ysmn Nickli Üyeden Alıntı
(Fekacin Mağmet Daveti aslen Vakıa suresinin azimetiyle paralellik göstermektedir. Hemen hemen aynıdır bile diyebiliriz. Fekacin Mağmet daveti hayatınızın daha kolay geçmesi aşk ilişkilerinizin daha düzenli olması kısaca gönlünüzden geçirdiğiniz herşeyin bir anda oluvermesi gibi birşey yapar. Asla cin, varlık, ifrit, iblis ve daha adını bilmediğimiz nice varlıklardan herhangi birini çağırmaz.
Kasemi de yoktur. Muhabbetin celbi ve sosyal yaşamınızda sevilmenizi sağlar. kısaca gözde olmanızı sağlar... Ayrıca rızkı da genişletir zenginliği cezbeder.)
Bunları sitede okuyup okumaya karar vermiştim. Adı davet olsa da aslında sadece duaymış hatta korumaya gerek bile yok diye de okudum. Nolur nolmaz diye koruma okuyayım demiştim
|
Fekacin mahmet yumuşak başlı bir cinni. Ayrica kizarsa istediginin zittinida yapar vede musallat olma ihtimali de vardir.
Bana kalirsa rastgele bulduğun dualari yapma, isin daha da kötü olabilir.
Tam olarak ne için yapıyorsun bilmiyorum da, gözde olmak istiyorsan sevilmek kalplerde kabul bulmak istiyorsan çevsen de dua mevcut bunun için. Yok birini sevdim beni sevsin istiyorsan, zaten davetli dua yapma, oluru varsada bozuluyor daha sonra.