Alıntı:
Brave Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm. Arkadaşlar bu forumda gördüğüm kadarıyla bir çok cin daveti veya yolu izah edilmiş. Bakın hüddam elde etmek veya davet yapanlar şunu açıkça bilmelidir.
Kesinlikle bir mürşidiniz olmadan ve/veya el almamışsanız kesinlikle bu işleri yapmayın. Bir çok kere şahit oldum. Davet yapılır şartlarına riayet etmeseniz bile %90 kafir bir cin davete icabet eder. Kesinlikle ulvi cin gelmez. Ayetel kursi den korunma dairesi yapsanız bile gelen kafir cini gönderemezsiniz
Sonunda kafayı yer çırılçıplak ortalık yerde, sağda solda gezersiniz. Önce el almanız gerek. Bu da çok kolay bir şey değil. Ne gerek var bu maceralara. Ağrımaya başınızı ağrıtmayın.
size tavsiyem 313 ayetel kursi veya erbaini idrisiye okuyun.
Saygılar
|
Kusura bakmayın da madem öyle sizin burada ne işiniz var ? Herhalde insanları korkutmaya geldiniz devamlı böyle uyarılarda bulunacak birisi çıkıyor konu açmak için açmışsınız resmen. Bir kere bunu göze alan insan sizi dinlemez çünkü zaten çok kez sizin gibi hiçbir tecrübeye sahip olmadan oradan buradan duydukları laflarla bu işe girmek isteyenleri korkutmaya çalışan insanlardan aynı cümleleri defalarca duymuştur ve duymasına rağmen bu olasılıkları göze alıp buralara kadar gelmiştir.Hayır anlamıyorum elinize ne geçiyor insanları korkutmakla ? forumda aynı cümleleri defalarca gördüm profiline bir giriyorum bunu yazan kişilerin bırak cin çağırmayı,deneyimi falan daha namaz kılmayı bilmiyor gelip nasıl namaz kılınır diye konu açıyor sonrada insanları bu şekilde korkutuyor sanki çok deneyimliymiş gibi deneyiminiz yoksa bilgi kirliliği yapmayın o yapmasa ben yapmasam etrafta bizi büyüden musallattan koruyan kim kalacak Allah aşkına.