Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yaptiginin batil olup olusmus yada oluşacak etkiyi bitirmek icin... . Tarık suresi 5 defa
Abese suresi 5 defa
Rahman suresi 1 defa
Meryem suresi 1 defa
Felak suresi 5 defa
sabah namazinda gün dogumuna kadar okumak gerekir ....daha sonra siseyi agzi acik halde icindekilerle beraber ayetel kursi okuyarak deniz yada akarsuya at deniz yada akarsu yoksa ayak basmayan bir yere ayni sekilde gom...sonra zürriyet tovbesi yap ve bur fakire azda ilsa sadaka ver.
|
çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hocam. Çok sinirli olduğu bir anda söyledi beni boşadığını, okuduğum yazılarda sinirle söylediyse geçerli olmadığı yazıyordu, bu yüzden giriştim böyle şeylere. Bir de kime gitsem üstümde beni karşı tarafa kötü gösteren bir etki olduğunu söylediler. Bu yüzden şimdiye kadar çok sıkıntı çektim ve bıktım bunu yaşamaktan. Dua etmekten başka çarem yoktu ama yaşadığım sonuç değişmedi. Gerçekten böyle bir etki var mı yok mu bilmiyorum, ben de yaşadıklarımı bilen herkes de olduğuna inanıyoruz artık. Yoksa kaderim buymuş diyecem ama varsa da bundan kurtulmak istiyorum. Bu konuda bana tavsiyeniz yada yönlendireceğiniz biri var mı hocam