Alıntı:
gecesahini22 Nickli Üyeden Alıntı
ben 5 vakit namazı 20 25 gündür vaktinde kılıyorum bazı sabahlar camiye gidip cemaatle de kılıyorum lakin yapmaya korkuyorum artı bir de yatsı namazı kılarken sürekli vesvese akıl oyunları ve sırtımda bir ürperti oluyor ürperti o kadar fazla oluyor ki namazı bırakacak gibi o yüzden diğer odaya ailemin yanında kılmaya gidiyorum dün yatsıyı tamamlayadım kalanı aile üyelerinin yanında kıldım genelde yalnız kılardım namaza odaklanayım kimsenin sesini duymayayım tv filan beni namazda gafil etmesin diye ama son birkaç gündür böyle oluyorum
|
Vesvese için sabah namazı sonrası 7 ayetler vardır.(Sitede de var yanlış hatırlamıyorsam.)Her birine euzü besmele ile 7 ayeti de oku.Her sabah ve akşam namazı sonrası.
Sabah namazından sonra asla ihmâl etme bunu çok ciddi olarak sorununu kökten çözecek bir tavsiye:
En'am suresi ilk 3 ayeti bir defa oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
1. Elhamdülillahillezî halagassemavâti vel arda vecealezzulumâti vennûr. Sümmellezîne keferû birabbihim ya’dilûn.
2. Hüvellezî halagakum min tıynin sümme gadâ ecelâ ve ecelum-müsemmen indehû sümme entüm temterûn.
3. Ve hüvallâhu fissemâvâti ve fil ard. Ya’lemu sirrakum ve cehrakum ve ya’lemu mâ teksibûn.