Alıntı:
Aciz bir kul Nickli Üyeden Alıntı
İmas hocam Rabbimden tek dileğim , mevcut olan ve zaman zaman ölmek için dua ettirecek kadar bana işkence eden bu şeyi sırf empati kuralabilmeniz için Rabbimden niyazimdir aynısını kısa bir süreligine sizlere yaşatsın .. vesveseyi şeytanın üflemesi - evham veya bana ait olmayan kötü dusuncleer olarak biliyorum yanılıyorsam beni aydınlatın . Ben fiziksel sıkıntı çekiyorum işkence çekiyorum FİZİKSEL . Etlerim kaslarım sinirlerim yaniyor ağrı sızı kasılma ve hepsi sol tarafımda sağda birşey yok . İstiğfar dua Ayetel Kürsi okurken o esnada ağırlık çöküyor ölüm ağırlığı ve bir titreme geliyor ve tüm bu ağrı sızı beni yakan sol tarafimdan bana olan işkence bıçak gibi kesiliyor bedenimden öküz kalkmış gibi rahatlıyorum . Ertesi gün tekrar aynı hale geliyorum. Namaza durunca kuran okuyunca bu ağrı sızı siddetlenmeye başlıyor .. bu nasıl bir vesvese. Yada ben vesvesenin tanımı ni bilmiyorUn. Yanlış biliyorum . Vesvese fiziksel olarak işkence edebilir mi . Bilinçli bir şey bu okumaya istiğfara tepki veriyor . Uyku ve uyanıklık arasına göturuyor okuma yaparken. Ssrsilma titreme oluyor rahatlıyorum sonra bir agirilik çöküyor tekrar sıkıntılar başlıyor. Teyzeme okutuyorum o esndada teyzemin başına bıçaklar saplanıyor ağrılar giriyor kadın o gece uyuyamiyor. Bana okuduktan sonra. Yav bıktım yoruldum ne bu olay ne bana bunu biri insan gibi izah etsin . Sadece vesveseyi umursamam çünkü düşünceye karşı beynim zaten bir hisse geçmiyor çöktüğü için. Sadcee vesveseye razıyım . Fiziksel işkence cekmiyim yeter .burdaki hocalar Kan tahlili yap dedi şu içiyorsun dedi .suda içiyorum kan tahlili de yaptım girmedigim test kalmadı herşey tertemiz . Çıkıyor tahlimim de temiz çıktı . Su eksikliğimde yok . Kime güvencrm kardeşim ne yapicam ne edicem anlatıyorum anlamıyonuz idrak etmiyoruz güçlü kuvvetli bir şey olmayabilir . Ama bir sıkıntı var nazardan mi hasedeen mi neden oluyor biri çıksın söylesin yahu 3 aydır burdayım . Burası gevezelik yeri mi aklı başında bir adam yok mu burda
|
imas abiya yazdigin cevap olmadi ayrica akli basjna da birileri yokmu derken de ayio ettin burdakilere kendisi deger verdim birisi imas abi icin konusucam muhurlusun evindeki varliklar sana satisor evde cok gunah islenmis ve varliklar yuva yapmis seninde gunah kapin acik oldugu icin sana satisiyorlar ayriyeten karamsarsin ustunde kotu enerji var bol bol istigfar cek diolarki ailenizin maddi durumu iyi bulundugu semtte hocalar var gitsin isini halletsin ben kimseye bakmam yanimdaki varliklar konusursa soylerim asla soru sormam soru sorarsam insanlar gibi yaptigi iyilikleri insanin basina kakiolar ve benden bisey isitiolar.bana neden nicin die soru sorma bana soylenen bu by