Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
7 gün devam edin
Niyetinizi basit tutun görseniz hatırliyacağınız şeyler niyetle yatın.
Örneğin : Kimle evlenicem demeyin.Ahmet mehmet hayırlımı diyin.En çok parayı nerden kazanırım demeyin.Şu işi yapsam hayırlımı diyin.Niyet kısmını ilk başlangıçlar için kolay tutun..Ben istiharede salih rüyaları 3:30'dan sabah 6:00'a kadar olan bir zamanda görüyorum genelde.Belki tesadüftür belki vardır bir hikmeti
Normalde rüya görmeyen,Taç çakrası kapalı bir insan ilahi mesajları 1 günde alamaz.Taç çakrası açıldığında rüyalarda gelmeye başlar zaten..
İstihare uygulamasından önce ilk önce taç çakrası açmanızı,bir müddet yatmadan 99 kere "Selamın Kavlem Mir Rabbi Rahim" ayetini güzel rüyalarlar görmeye vesile olması niyetiyle zikredin.İlk beyinde rüya görmek için bazı frekanslar açılsın.Size gelen mesajları alıcak bir konuma geçinde sonra ilk günden istihare gözükebilir
Ben bir programdan arasam ama program sizde tam manası ile çalışmasa ne olur ? aradığımdan bile haberiniz olmaz belki durum bundan ibaret..
Yani ilk Taç çakranızı kontrol edin,Sonra niyetinizi Birde bazen sufliler rüyaları görmeni engeller ama 7 gün yatarsan eğer sana gösterilmek nasip olmuşsa muhakkak görürsün onu şüphen olmasın.Allah birşeye izin verdikten ve istedikten sonra olmama gibi bir ihtimali yok
|
Hocam güzel açıklamış, yıllar önce okumak yeni nasip oldu
Benim hayırlı hayırsız sorularımda karışık sorularımda dizi gibi oluyor biraz
En son ben bu işi nasıl çözerim diye sordum da 7 rüya ard arda gördüm. Biri diğerinin içindeydi, Demek ki çözemezmişim anca onu anladım tabirinden (velhasıl çözemedim de, tevekkül ettim konuyu)
Bende sahih rüyaları 3:30-6 arasında, sabah namazından sonra yatarsam 8:30-10 arası, kaylule yapıyorsam 11:30-13:00 arası görüyorum.
Bedenin çok yorgun olmaması gerekir, derin uyku fazını geçmeniz lazım. Band kullanan varsa rüya gördüğünüz bölümler REM olarak telefon uygulamasında görünür.
Her insan her zaman rüya görür, annem görmüyorum diyordu band taktım baktık 1.5-2 saat rüya görüyormuş hergün. Bu durum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın da dediği gibi, çakralarınızı açmanız ile ilgili herhalde. Ama niyetsiz olunca rüyaları çok net hatırlıyamıyorsunuz, niyetli olursa üstünden 8 sene geçip de hatırladığım rüyalarım var. Niyet burada çok önemli